Лайфстайл

Коя е Розали Петрова – любовницата на Кобрата? (Пулев искал дете и от нея – СНИМКИ)

  19.05.2020 19:30             
Коя е Розали Петрова – любовницата на Кобрата? (Пулев искал дете и от нея – СНИМКИ)

Розали Костадинова Петрова. Това е името на любовницата на Кубрат Пулев, с която боксьорът мамел Андреа години наред.

Бърза справка на Show.bg в Търговския регистър показа, че Розали има фирма на свое име – „Родекс Естейтс“, която се занимава с недвижими имоти. Рози е ръководела фирмата в съдружие с Ангел Костадинов Яръмов, който в последствие й прехвърля дела си.

Потърсихме я и в социалните мрежи и попаднахме на профил, чиято информация съвпада с тази на Розали Петрова. Съвсем предпазливо девойката от въпросния профил има една-единствена снимка, която най-вероятно е сложена само за илюстрация и не отговаря на реалната външност на Розали.

Андреа първа разкри за връзката на Кубрат Пулев с Петрова. Късно снощи певицата публикува документ за покупко-продажба на името на Кобрата и Розали Петрова. В края на миналата година двамата са си купили етаж от къща, където са възнамерявали да живеят.

Пулев увещавал Розали да се оженят и да си имат деца и затова закупил въпросния имот, разкрила Андреа пред свои близки. В същото време Кобрата умолявал и певицата да се сдобрят и да си имат деца.

„Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, а купуваше имоти с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе“, избухна Андреа под поста със скандалните документи. Очевидно певицата също се опитва да установи самоличността на Розали, тъй като е отправила запитване във Фейсбук относно фирмата й.

Войната между Андреа и Кобрата започна преди ден, когато певицата разкри публично за многобройните му изневери. Изпълнителката призна, че дълго време е била лъгана от боксьора, който искал да си оженят и да си имат деца, а в същото време е разправял на любовниците си, че е болна и на тежки лекарства.

Източник: Шоу.бг