Лайфстайл

Потрес! Ето колко пластични операции има Луна! СНИМКИ

  10.04.2020 18:20             
Потрес! Ето колко пластични операции има Луна! СНИМКИ

Умопомрачителната фигура на Луна предизвика истински фурор в култовото шоу "Като две капки вода", а истината зад съвършената визия на фолк ветеранката е повече от любопитна.
Оказва се, че ултра тънката си талия Луна дължи не само на активен фитнес и добър ген, но и на добрия стар скалпел. За разлика от колежките си в поп фолк бранша, които обикновено инвестират в кубици в пазвата, изпълнителката, която често се представя като президент, поддържа най-вече фигурата и лицето си.

Според информации Луна се е подлагала на доста корекции. Освен ботокс и филъри, е правила и интервенции за повдигане на горен и долен клепач и на двете очи. Има корекции и на шията, тъй като още преди години кожата там започнала да се сбръчква, пише "Галерия".
Така само до 2009-та година фолк певицата имала зад гърба си цели 9 операции. "Почти нямам корекции по тялото, повечето са по лицето ми. Нямам нужда от липосукция, защото съм злояда и генът ми е такъв, че съм слаба", споделя звездата, която се е разделила с плаващите си ребра, за да направи талията си по-тънка.

show.blitz.bg