Свят

Нова конспирация за Covid-19 - с пандемията прикриват нещо страшно, което ни очаква

  07.04.2020 08:28             
Нова конспирация за Covid-19 - с пандемията прикриват нещо страшно, което ни очаква

Пандемията от коронавирус, която обзе целия свят, е само прикритие за нещо много по-страшно, което ни очаква през следващите три седмици. За това алармира бившата бейзболна звезда Обри Хъф в „Туитър“.

42-годишния Хъф, който игра 13 сезона в МЛБ и спечели титлата със Сан Франциско Джайънтс, обяви нова теория, която предрича страховит край за всички на Земята.

„Току що научих от свой сигурен източник, който работи в CNN, че скоро ще дойде денят на страшния съд. Към Земята лети астероид, който ще ни удари след три седмици. Нищо не можем да направим, за да го спрем. Този коронавирус е пуснат, за да ни държат по домовете със семействата ни в последните дни и да ни предпазят от паниката“, написа бившият бейзболист в първата си публикация.

„Тази карантина и призивите „Останете си у дома“ са безсмислени. Не вярвайте на всичко, което пише в интернет и ви съобщават по медиите. Направете собствено проучване. Аз ви казвам: Денят на страшния съд идва след три седмици и нищо не можем да направим“, пише във втория си туит Хъф.

Впоследствие и двете публикации бяха премахнати от профила на Обри Хъф в социалната мрежа, но американските медии вече се бяха добрали до тяхното съдържание и разпространиха информацията.

Източник: Блиц