Лайфстайл

Не разказвайте за проблемите си, дневен хороскоп за 8 април

  08.04.2020 06:00             
Не разказвайте за проблемите си, дневен хороскоп за 8 април

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец
На Вашия любим човек днес много ще му се иска да Ви достави неочаквано удоволствие и даже ще успее, ако не му пппречите. А начини да бъдете пречка ще намерите многи: излишен въпрос, ненавременно връщане у дома, поглед не натам, на където трябва...

Близнаци
Доста много ще постигнат онези Близнаци, които умеят правилно да поставят ултиматуми и да блъфират. Рискът вдъхновява. Благодарение на обстоятелствата, нито за минута няма да загубите увереността в собствената си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на друг знак, ако се опита да наптави съвсем същото, ще постигне точно противоположен резултат. Днес сте склонни да си играете с чувствата на другите, включително и с тези на хора, които много уважавате. Бъдте внимателни: близките ще Ви простят прегрешенията на този ден, но неприятния привкус от обидата все пак ще остане.

Рак
Има вероятност да откриете у себе си таланти и способности, останали по-рано незабелязани. Много бързо се учите да прилагате чуждия полезен опит и добрите навици. Денят е подходящ за общуване с умни и интересни хора, които с желание ще Ви приемат в своята компания. Що се отнася до повърхностните особи, които се интересуват само от себе си - дръжте ги по-далече. Общуването с тях само би Ви огорчило. По начало с желание помагате на всеки, който се нуждае от това, без да чакате благодарност, а това винаги прави впечатление.

Лъв
Вашата стихия са почивките и развлеченията и затова в работата понякога Ви е „горчиво”. По някаква глупава причина сте се събудили с настроение да се потрудите, и то да се потрудите усърдно. Ще Ви е необходима всичката Ви енергия, когато статусът Ви в кръга на общуване е станал вече с табелка „недостъпен”, затегнете ремъците , бъдете сериозни и изпълнете онова, което трябва, независимо за какво става дума.

Дева
Може би планирате сбирка в дома си, а ако още не сте започнали, е време да се захванете. Не е задължително да подготвите храна за цял квартал. Ако искате, може да позвъните на няколко души от Вашите познати и да им предложите да се облекат в розово и зелено и да Ви навестят тази вечер, за да си устроите празника с хавайска пица и пунш в хола. А може и да направите всякакво друго предложение, стига то да Ви се струва приемливо.

Везни
През това денонощие няма да сте равнодушни към красивите неща и приятното общуване, но в същото време има вероятност да проявите излишна икономичност, а даже и дребнавост и стиснатост. Може да поискате даже да намалите собствените си текущи разходи, както и да ограничите в нещо своите домашми. При това не трябва да икономисвате за лекарства, пресни плодове, маки удобства , а също и на други неща, носещи очевидна полза, Не се доверявайте прекалено на малко познати хора, особено ако активно Ви предлагат услугите си. През първата половина на деня не е желателно да предприемате пътувания.

Скорпион

Стрелец
Ще ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите, стига да не сте се претоварили през изминалите дни. Всички нестандартни и странни неща ще ви привличат като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.

Козирог
Днес ще направите някакво откритие, свързано с Вашия любим човек. Не може да се каже, че много ще Ви зарадва, но и като огорчение няма да е кой знае какво. Просто от този момент нататък ще се наложи да живеете с това, което знаете. Възможно е то даже да Ви донесе своеобразно удоволствие.

Водолей
Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, за да не се налага след това да се разкайвате за своята бъбривост. Дайте си сметка, че каквато и неприятност да се случи, винаги има хора, които са знаели точно какво ще стане. Обсъдете всичко в семеен кръг, и решението ще дойде неочаквано бързо.

Риби
Доста успешен ще бъде този ден за Рибите. Звездите съветват представителите на знака, да разчитат само на своите сили, без да очакват помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкова по-добре. Финансовото Ви положение ще се подобри. Междувременно ще получите очаквани плащания, а е възможно и връщане на стари дългове. Със задачите в семейството ще се справите леко и непринудено, а роднинте Ви ще Ви подкрепят. Подходящ ден за активна почивка.