Събития

Маринела Николова отмени всички тръжни процедури, насрочени за...

  01.04.2020 08:44             
Маринела Николова отмени всички тръжни процедури, насрочени за...

Със Заповед № 220/31.03.2020 г. Маринела Николова  кмета на община Козлодуй  отложи провеждането на всички обявени от община Козлодуй публични търгове и публично оповестени конкурси до отмяна на въведеното извънредно положение в Република България.

На основание чл. 44 ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация във връзка със Заповед № РД-01-124/13.03.2020 г., на министъра на здравеопазването, Закон за мерките и действията по време на извънредно положение (обн. ДВ бр. 28/24.03.2020 г.) и във връзка с усложняващата се епидемична обстановка и разпространението на COVID – 19  на територията на страната, кмета на община Козлодуй разпореди:

Отлагам провеждането на всички обявени от Община Козлодуй публични търгове и публично оповестени конкурси до отмяна на въведеното извънредно положение в Република България.

След отмяна на въведеното извънредно положение в Република България  да бъдат издадени заповеди за определяне на нови срокове, свързани с провеждането на обявените процедури по публични търгове и публично оповестени конкурси.

 Това се цитира в заповедта на Маринела Николова - кмет на община Козлодуй,  като настоящата заповед да се сведе до знанието на всички заинтересовани лица, чрез публикуването й на официалния сайт на Община Козлодуй. При наличие на възможност за това, всички лица, закупили тръжна документация за участие, всички кандидати и участници да бъдат уведомени за издадената заповед.

Контрол по изпълнение на заповедта ще  изпълнява лично кмета на община Козлодуй Маринела Николова. Това бе упоменато в издадената заповед на кмета на общината  във връзка с отлагането на

публичните търгове и  оповестени конкурси до отмяна на въведеното извънредно положение в Република България във връзка с корона вируса.