Крими

Пиян замерил полицаи с циментов капак, арестуваха го ОБНОВЕНА

  31.03.2020 10:16             
Пиян замерил полицаи с циментов капак, арестуваха го ОБНОВЕНА

Мъртво пиян мъж от Лехчево метнал по полицаи, дошли да го усмиряват, циментов капак от ограда. Мъжът е арестуван, като преди да го тикнат в ареста, униформените го завели на лекар.

41-годишният Александър Д. вилнял в двора на имота си в нощта срещу понеделник около 2 часа. Той се сбил със свой съсед, а свидетели на случката и на крясъците на пияния мъж подали сигнал на дежурните в полицията.

Когато полицаите пристигнали открили Александър мъртво пиян и окървавен да сипе хули и ругатни. Щом забелязал спиращата пред имота му патрулка, той се нахвърлил срещу униформените със заплахи и закани за убийство.  Изкъртил циментов капак на колона на оградата с размери 60 на 60  см и го хвърлил към тях. После прескочил и налетял срещу единия от полицаите. Опитал да  нанесе удар в главата на единия полицай, при което го ударил в рамото. Момчетата обаче бързо метнали Александър на земята и му щракнали белезниците. Линейка го закарала до спешния център в Монтана, където раните му били обработени. После полицаите го тикнали в ареста  за  24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.