Спорт

Майсторите на Северозапада - I част, „Конкурент“ разтваря фотоархива

  30.03.2020 13:50             
Майсторите на Северозапада - I част, „Конкурент“ разтваря фотоархива

Липсата на всякакъв футбол изнерви до краен предел спортният редактор на „Конкурент“ и той за да бъде в тон с публикуването на архивни снимки в социалните мрежи, бе осенен от идеята - да разтвори изключително богатия спортен фотоархив на вестника и да припомни със снимки - футболните майстори, играли за клубове в Северозапада. В първата част попадат футболисти само с първите две букви от азбуката. Не претендираме за изчерпателност и предварително се извинявам на някой от пропуснатите.

Наред с това ще бъде отделено място за архивни снимки на отбори като Бдин, Локо /Мз/, Първа Атомна,Чавдар /БС/, култовият Манастирище 2000 и много други, както и на съдиите от региона, треньори, ръководители на клубове и още...

Днес и утре поредицата ще продължи с ретроспекция на фамилия Краеви, агитките в Северозапада, Бдин и Чавдар /БС/.

В първата част /по азбучен ред/ намират място майстори като Ангел Петров, Александър Виолинов, Александър Александров-Вош, Адриан Иванов, Алексей Пашовски, Александър Кирилов, Антонио Вутов, Ангел Ангелов-Боки, Ангел Ангелов, Александър Миков, Атанас Стоянов, Боби Боянов, Борис Петков, Боян Данов, Боян Цеков-Доктора, игралият за Локо /Мз/ Бамба, Благовест Ценов, Бисер Величков, подвизавалият се за Околчица /Моравица/ Бойко Борисов, Бисер Ефремов и Борис Тончев.

P.S За съжаление не всички снимки можаха да бъдат качени При първа възможност ще се видят и останалите герои, споменати в материала.