Крими

МВР-Враца потвърди новината на „Конкурент” за пребития рожденик в Криводол, единият бияч е задържан

  30.03.2020 09:22             
МВР-Враца потвърди новината на „Конкурент” за пребития рожденик в Криводол, единият бияч е задържан

От областната дирекция на МВР във Враца потвърдиха новината на „Конкурент” за брутално пребитят рожденик от Криводол. От полицията уточняват, че сигнал за скандала и побоя е получен вчера в 2.25 часа от тел.112.

Нападението станало на улица е града. Изпратеният на мястото полицейски екип установил 43-годишен мъж с множество наранявания. Мъжът е транспортиран в МБАЛ“Христо Ботев“-Враца. Установено е, че в скандала и побоя са участвали и други три лица от града. Поданни на полицията, всичките с множество криминални прояви. В районното управление на полицията във Враца е задържано едно от лицата, другите две лица са с нанесени рани и здравословното им състояние не позволява да бъдат задържани. Работата по случая продължава. Образувано  е досъдебно производство.

Припомняме, че в тежкия инцидент са замесени роми.

Според неофициалната информация, 43-годишният мъж Георги поканил други 3-4 гости, за да празнуват рождения му ден. След солиден запой между домакина и двама от гостите избухнал лют скандал, който прераснал в ожесточен бой.

Гостите повалили на земята рожденика и го били и ритали, където сварят. Оставили го, когато усетили, че може и да прекалят с „поздравите“ за рождения му ден.

Пострадалият е настанен в хирургичното отделение с множество наранявания, има и отток на мозъка, като имаше и непосредствена опасност за живота му, коментираха лекари.