Крими

Гости на рожден ден пребиха рожденика и го пратиха в болница

  29.03.2020 09:12             
Гости на рожден ден пребиха рожденика и го пратиха в болница

Гости, поканени на рожден ден, пребиха от бой рожденика и го изпратиха в болница. Тежкият инцидент се е разиграл тази сутрин в Криводол, а в него са замесени роми.

За него съобщи първо „Конкурент“ – https://www.konkurent.bg/news/15854641413895/mazh-bere-dusha-v-bolnitsa-sled-poboy-v-krivodol

Според неофициалната информация, с която разполага информационният сайт на Северозапада, снощи мъж от града поканил други 3-4 гости, за да празнуват рождения му ден. След солиден запой между домакина и двама от гостите избухнал лют скандал, който прераснал в ожесточен бой.

Гостите повалили на земята рожденика и го били и ритали, където сварят. Оставили го, когато усетили, че може и да прекалят с „поздравите“ за рождения му ден.

Към 3 часа тази сутрин бил подаден сигнал за инцидента, а линейката натоварила претрепания криводолчанин и го откарала във врачанската болница.

Той е настанен в хирургичното отделение с множество наранявания, има и отток на мозъка, като към този час има и непосредствена опасност за живота му, коментираха лекари.

Повече подробности се очаква да има в утрешния бюлетин на ОД на МВР във Враца.