Лайфстайл

Изяснете отношенията, хороскоп за 29 март

  29.03.2020 06:00             
Изяснете отношенията, хороскоп за 29 март

Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Телец
Днес ще се доверявате на 200% на своя любим човек, дори и с нищо да не е заслужил такова доверие. Постарайте се само да не се престаравате в тази не лека работа, за да не се разстройвате и да не се укорявате след това за подобна непредвидливост.

Близнаци
Учението е светлина, а необразоваността - тъмнина! В тази азбучна истина днес ще се опита да Ви убеди Вашия партньор. Вероятно е взел решение да се запише на курс за изучаване на чужд език, или е решил да придобие ценното умение , да плете макраме. Звездите Ви съветват: не се противете на новото начинание на партньора си - нали на Ви закача !

Рак
Семейните работи може да се окажат затрудняващи, но това няма да Ви спре от вмешателство, доколкото е възможно да оправите някакъв проблем, който всички прекалено дълго са игнорирали.Способността умело да влизате в ролята на преговарящ, е пряк резултат на предаността Ви към дома и семейството. Въобще Вие имате прекрасната възможност в дадения момент да уговорите когото си искате и за каквото си искате. Направете го.

Лъв
Ако в последно време любимия човек не е в настроение, и Вие се досещате за причината, не се стеснявайте, да обсъдите това. Но дайте да се разбете, че ако всичката работа е във въпроса, който вече сте решили, то е по-добре , да не повдигате тази тема отново. Сега сте подобни на магнит, така че не е възможно да Ви се откаже каквото и да било, и за Вашия събеседник няма никакви шансове да Ви победи в спора.

Дева
Девите са готови за решителни действия и кардинални промени във всяка сфера. Доколкото деловата активност по понятни причини днес не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Бедата е в това, че близките Ви хора не разбират Вашите стремежи и намерения, а Вие нямате желание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за конфликти за съжаление е твърде висока. Това е не лош ден за пътуване и екскурзии, а също и за всякакви други занимания, способстващи за разширяване на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до влошаване на самочувствието.

Везни
Днес звездите ще Ви дарят с още по-голямо обаяние и даже с неприлична привлекателност, макар че не може да се каже, че имате нужда от това. Не е учудващо, че просто сразявате околните на място, та затова трябва по-внимателно да боравите с това оръжие. И сами знаете, колко силно е Вашето обаяние. А сега като го умножите по сто и даже по хиляда?... Виждате ли? Така че се постарайте, да намалите оборотите...

Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински подвиг, което и даже не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия любим човек съвсем няма да се учуди от такова поведение: той е знаел, какъв потенциал е заложен у Вас и никога не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец
И днес, както обикновено, имате планина от планове за следващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде именно така, както сте го предвиждали, но няма да е съвсем просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните мерки, отколкото да проявите непредпазливост. Не е ли така?

Козирог
Днес няма да Ви стига времето за семейство, личен живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „откъснете” поне няколко часа, защото иначе в близко време ще имате и сили и време, но няма да има за кого да ги употребите.

Водолей
Дошло е време да изясните отношенията си с човека, който в последно време не веднъж Ви е карал да преживявате и да се вълнувате. Да сложите точка на някои от проблемните въпроси не е лесно, защото прекрасно разбирате, че това би означавало да сложите точка и на вашите отношения. Но поне трябва да изкажете своите претенции... Нужна Ви е поддръжката от страна на близък човек, на когото няма да се налага да обяснявате, защо всичко ставащо е така сериозно и важно за Вас. Работата ще Ви помогне да се отвлечете и да забравите, но няма да постигнете кой-знае какви резултати. Мислите Ви ще са заети със съвсем други неща...

Риби
През първата половина на денонощието може да сте лениви или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, разбира се, може да си го позволите...). Надвечер ще Ви обхване желание за бурна дейност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете много предприемчиви и ще използвате всички възможни пътища за постигане на новата цел, включително о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността , раздразнителността и прекомерната самоувереност.