Крими

Удар на полицията! Тикнаха в ареста контрабандист, скрил в „Опел”-а си 20 000 къса цигари

  26.03.2020 10:04             
Удар на полицията! Тикнаха в ареста контрабандист, скрил в „Опел”-а си 20 000 къса цигари

46-годишен жител на Белоградчик е задържан за срок до 24 часа, след като служителите на реда открили в автомобила му 20 000 къса цигари без бандерол.

Полицейските действия били предприети вчера при специализирана операция, проведена от служители на районното управление на полицията в Белоградчик и колегите им от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в областната дирекция.

Около 19.30 часа вчера в село Ружинци униформени спрели за проверка товарен автомобил „Опел Мовано“ с видинска регистрация, управляван от 46-годишен водач. В превозното средство пътувала и 45-годишна жена от Белоградчик. В автомобила служителите на реда установили и иззели 500 кутии „Karelia“ и 500 кутии “Raquel slims“ без български акцизен бандерол. При последвалото претърсване в имот в градчето, обитаван от мъжа и жената, криминалисти открили и иззели пистолет „Екол“, пушка с дървен приклад и патрон. От борса за строителни материали в Белоградчик, стопанисвана от мъжа, разследващите иззели плик с нарязан тютюн без бандерол и около 10 кг обгорели медни проводници. Случаят е докладван в прокуратурата. Разследването продължава, а в районното управление на полицията в Белоградчик е образувано досъдебно производство.Заведения хлопнаха кепенци и в атомната ни столица
Призив от районната колегия на БЛС-Монтана
Решетки за член на банда, мамела гърци в Солун
Момчил Станков: Засега не се налага затягане на мерките в Дреновец
Кметът на община Ружинци се обърна към хората със силни думи
350 души във видинско са под карантина
Анкета

Одобрявате ли извънредното положение заради коронавирус?


Резултати