Спорт

Митко Ценов от Кения: Аз се лишавам от всичко 15 г., а вие не можете само 14 дни

  27.03.2020 07:40             
Митко Ценов от Кения: Аз се лишавам от всичко 15 г., а вие не можете само 14 дни

Митко Ценов, който остава по принуда в Кения засега заедно с Йоло Николов и Милица Мирчева, отправи призив оттам към всички българи:

„Искам да се обърна към Вас с една МОЛБА. Нека всички Българи да стиснем малко зъбките,за да спрем това възможно най-бързо. Дали е опасен този вирус и дали не е, никой не знае,но от Нас зависи да го спрем на време и да нормализираме нещата в България, за да може всички да се върнем към нормалното ни ежедневие. За тези,които спазват карантината искам лично да Ви поздравя ,а за тези,които си мислят,че са над нещата и,че могат да правят каквото си искат имам да кажа едно!
ХОРА СТЕГНЕТЕ СЕ МАЛКО И ПОМИСЛИТЕ ЗА ВАС,ЗА ХОРАТА,КОИТО ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО,ЗА ДА ПОМОГНАТ,И ЗА НАС СПОРТИСТИТЕ, които всеки ден даваме всичко от себе си и се лишаваме от много неща ,за да можем да отидем на състезание и да реализираме възможно най-голям процент от това,което сме дали в тренировките. Заради хора като Вас страдаме и НИЕ!!!
Как мислите ,че се чувстваме?
НЯМАМЕ НИКАКВА ЯСНОТА КОГА ЩЕ ИМА СЪСТЕЗАНИЯ,ОЛИМПИАДАТА СЕ ОТЛОЖИ,ОСТАВА И ЕВРОПЕСЙКОТО ДА СЕ ОТЛОЖИ?
Аз лично съм загърбил много неща,а под това много влизат и важни неща като Семейство, Приятелка и Приятели!
Значи аз мога да се лишавам от всичко това почти 15 г. вече в професионалният спорт,а вие не можете 14 дни само !!
Бъдете умни и колкото по-бързо се изолираме всички,толкова по-бързо ще свърши всичко и това ще бъде добре и за Вас и за Нас спортистите! Лека вечер от Кения”.