Лайфстайл

Кои родни звезди са под карантина? (Анелия, Тамара, Бориса и други са затворени между четири стени)

  26.03.2020 12:10             
Кои родни звезди са под карантина? (Анелия, Тамара, Бориса и други са затворени между четири стени)

Скандалната Мис България 2017 Тамара Георгиева, фолк певицата Анелия и моделката Бориса Тютюнджиева са само част от родните звезди, които са под карантина заради коронавируса, пише „Галерия“.

Те бяха принудени да се върнат от различни дестинации по света обратно в България и в продължение на две седмици ще трябва да си стоят вкъщи и да не се срещат с близки и приятели.

5-звездната почивка на Бориса на Малдивите й излезе през носа, след като бе прекъсната от извънредното положение у нас. Тютюнджиева бе принудена да се върне преждевременно с частен самолет, а на летището й бе измерена температурата и бе разпитана за други симптоми на китайската зараза. Красавицата бе на почивка заедно с годеника си Марио Захариев, но вместо 1 седмица остана в рая само 3 дни.

14-дневната карантина започна и за певицата Анелия, която пък бе на участия в Лондон и Германия ден след като обявиха извънредно положение у нас. Фолк фурията бе планувала да остане за няколко дни при свои приятели в Майнц, но се наложи да се върне по спешност. По непотвърдена информация Анелия се е изолирала от дъщеря си. Ивон, която е отишла да живее за 2 седмици при баба си.

Скандалната плеймейтка Деси Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията пък реши да пътува до Мадрид, въпреки предупрежденията на властите. Тя е там на гости на свои приятели и обмисля дали изобщо да се връща у нас, или да си изкара там карантинния период.

Мис България 2017 Тамара Георгиева пък бе в екзотична Доминикана, но почивката й трая едва 2 дни и се наложи да се върне. От Пунта Кана в продължение на 3 дни близначките от „Игри на волята“ също търсиха полет обратно за България.

Елена и Стефания бяха на салса фестивал, но сега ще се наложи да си танцуват затворени пред телевизора у нас в следващите 2 седмици.

Синът на Ахмед Доган и годеницата му Памела Жейнова пък сами се изолираха, след като бяха на ски почивка в Банско. Семейството се върна оттам ден преди блокадата и няма симптоми на коронавирус, но доброволно си наложиха 2-седмичната карантина, за да предпазят близките си.

Източник: Хотарена