Събития

Вижте при какви мерки за сигурност заседава общинският съвет в Козлодуй СНИМКИ

  25.03.2020 22:05             
Вижте при какви мерки за сигурност заседава общинският съвет в Козлодуй СНИМКИ

Общинските съветници в Козлодуй проведоха  днес извънредно заседание в залата на НЧХП Козлодуй. Заради извънредното положение в страната, сесията се проведе при извънредни мерки за сигурност.

Кметът Маринела Николова благодари на съветниците: "Благодаря Ви за присъствието и се извинявам. Вие проявихте разбиране в тази извънредна ситуация, която е наложена в нашата страна. Да се надяваме, че всичко ще отшуми - да мислим позитивно! Аз съм всеки ден на работа ... не се страхувам да работя. Тази сесия се наложи, поради необходимост от взимане на решение за кандидатстване на Община Козлодуй за бюджетната 2020 г., с проект пред Фонд „Радиоактивни отпадъци”: „Възстановяване елементите на уличното пространство на улици „Христо Ботев” и „Радецки”, гр. Козлодуй”.

Общинският съвет подкрепи предложението.

Извънредното заседание на Общински съвет Козлодуй се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки – дезинфекция на помещението, т.е. на залата в читалището и спазване на достатъчно разстояние между присъстващите общински съветници. Всички използваха  лични предпазни средства маски, ръкавици  и дезифектанти при влизането на сесията в залата на читалището, където се проведе извънредната сесия на общински съвет Козлодуй..