Лайфстайл

Преслава и Гери Малкоданска на тест за коронавирус

  25.03.2020 19:20             
Преслава и Гери Малкоданска на тест за коронавирус

Гери Малкоданска се подложи на тест за коронавирус, а след нея на същото е готова да се подложи и Преслава. Синоптичката на Нова телевизия обаче взе решение да го направи, защото се опасява, че може да е заразена с вируса, научи HotArena.


"Аз и Алекс днес се изследвахме. А с този пост искам да кажа следното: изследвахме се, защото имаме симптоми, надявам се грешни. Изследвахме се, защото днес трябваше да съм на работа в телевизията.


Страхът от това ТИ да си болен е нещо много по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият страх да не заличава втория Ако имате симптоми и се налага да бъдете в контакт с още хора — не подценявайте ситуацията!


Да, и аз вярвам, че не съм болна, но ако съм — заразата ще остане само в моето семейство!", написа Гери.


Тя не е единствената, която се притеснява, че може да е засегната от болестта.

Певицата Преслава също обяви, че е готова да се подложи на тест, за да е спокойна за себе си и дъщеря си, ако прояви симптомите. Засега обаче изпълнителката няма никакви признаци на заболяването и разчита да продължи така до края на карантината.


„Ще се изследвам за коронавирус. Още не съм си правила тест, тъй като нямам никакви симптоми, но при първото съмнение ще си направя”, казва тя, цитират от "България днес".


Изпълнителката сподели и как прекарва дните си—сутрин става, закусва, готви, забавлява малката Паола, гледа клипове и чете книги. Дори не си прави труда да се гримира и да си прави прически. Освен това признава, че феновете много й липсват, но се надява скоро изолацията да свърши.

 

Скоро предстои и да издаде новия си сингъл. А междувременно се наслаждава на комфорта у дома и се е отказала да се тегли на кантара.