Събития

МВР-Враца тегли закъсали в преспите край Оряхово с БТР СНИМКА

  25.03.2020 09:41             
МВР-Враца тегли закъсали в преспите край Оряхово с БТР СНИМКА

Служители и специализирана техника на областната дирекция на МВР във Враца помогнаха за разчистване на пътни артерии на територията на община Оряхово. В резултат на обилен снеговалеж и силен  вятър по пътя гр.Оряхово-гр.Мизия и гр.Оряхово - с.Селановци- гр.Кнежа, бяха образувани навявания и приспи, които направиха невъзможно движението  в тези участъци.

В първите часове на 24 март,  в непроходими преспи попаднаха множество автомобили, а движението беше ограничено с цел почистване. В помощ на работещите служби и ведомства се включиха екипи на ОД МВР Враца и от РУ „АЕЦ Козлодуй“, които с инженерна и високопроходима техника(БТР) оказваха съдействие за изтегляне на леките автомобили от снежните преспи.

В работата по разчистване на проблемите трасета се включиха и служители на РСПБЗН Враца и Оряхово. Работата на служителите на МВР продължи до късните часове на деня, като последния сигнал за оказване на техническа помощ беше в 23.30 часа, за изтегляне на  закъсали  в преспи леки автомобили по трасето село Селановци - гр. Кнежа.

 Неканени гости идат! Полиция чука по вратите на карантинирани
Почти 100 бона влязоха от дарения в наша болница
В Бургас намериха цаката на онези, дето не спазват забраните - прибират пейките
7 са новите положителни проби за коронавирус у нас
Слагат тоалетни и затягат контрола на КПП край Монтана
Шефът на БФС : Няма как да подкрепим финансово клубовете