Лайфстайл

Хороскоп за 15 март: 3 зодии ще се радват на големи успехи, а други две ...

  15.03.2020 06:00             
Хороскоп за 15 март: 3 зодии ще се радват на големи успехи, а други две ...

Овен
Очертава се спокоен и безоблачен ден пред Вашия тандем. Слънцето ще ви свети ярко и равномерно, а температурата ще се окаже умерена и благоприятна за съвместна жизнена дейност... Като цяло - спокойствие и безгрижие, на което може да се наслаждавате, но, за съжаление, не за дълго. 


Телец
Подходящ ден за започване на такива или онакива отношения. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой много привлекателен представител на противоположния пол. Сега е време да направите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да приеме Вашата искрена усмивка за опит да го ухапете...

Близнаци
Днес за сетен път ще се убедите в това, че светът е тесен. Напълно е възможно да се изясни, че вашите бивши любими хора отдавна се познават и са заедно, или че от няколко години работите в съседни кабинети със своята първа любов. Дали от тези обстоятелства ще извлечете полза или не, зависи само от Вас...

Рак
През този ден звездите препоръчват да привлечете вниманието на своя любим човек по някакъв съвсем екствравагантен способ. Например необичайно облекло, нетривиално поведение или несвойствено за Вас безразличие. За постигане на поставената цел са добри и подходящи всички средства.

Лъв
Продължавайте да се движите по пътя, който сте си избрали по-рано. И обкръжаващите , и обстоятелствата ще са на Ваша страна. Може да започнете нови проекти, но само в случай да ги обмислите достатъчно добре и да претеглите всички „за” и „против”. Макар че не сте склонни на преговори и дипломатически игри, има хора, които са готови да предложат помощ и подкрепа при Вашите условия. Близките Ви хора ще се радват на Вашата компания, дори и да не вземате активно учатие в обсъждането на домашните и семейни работи или битовите въпроси. Достатъчно е да слушате внимателно и от време на време да се усмихвате, за да бъдете приети за добър събеседник.

Дева
Има дни, когато Ви се струва, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да използвате времето разумно. Изучете техниката на общуване и си направете списък на местата, на които искате да попаднете, за да бъдете готови веднага, щом се окаже подходящ момент. Да се овладее изкуството да се приемат ситуациите такива , каквито са, съвсем не е лека работа, но това ни учи на търпение, а точно нещо такова съвсем не би Ви било излишно. Днес в ушите Ви постоянно ще звучат добродушните предупреждения на един от членовете на Вашето семейство.

Везни
Денят е благоприятен за работа, която още днес ще донесе успех и признание от страна на Вашите колеги. Задълженията си ще изпълнявате леко, а нужния съвет ще Ви даде приятел, който е малко по- възрастен от Вас. Вслушвайте се в съветите на мъдрите хора, а също и прилагайте нови идеи във всекидневната работа, и използвайте фантазията си. В романтично отношение е възможен разговор, който да Ви позволи, отношенията Ви да преминат на по- високо ниво.

Скорпион
На Скорпионите звездите настоятелно препоръчват, да внимават за парите, документите и другите ценни за тях предмети! Изглежда днес ще Ви бъде трудно да попаднете у дома си – възможно е това да бъде само следствие от проблеми с транспорта, а може и да си загъбите ключа... Бъдете внимателни към всичко ставщо около Вас, защото Ващето недоглеждане или нечия бързина, да Ви лишат не само от ключ...

Стрелец
Не се опитвайте да ускорите събитията във Вашия личен живот.Което е бавно, то е надеждно и хубаво , ако не във всички случаи, то поне за Вас днес. Нека те следват своята последователност и темп, а Вие просто не им пречете. До желаната цел ще стигнете , макар и малко по-бавно. Тя никъде няма да избяга.

Козирог
Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, защото уговорените днес сделки ще им дадат възможност за разширяване на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете доста рискована крачка, но ще намерите възможност да се подсигурите по някакъв начин. Не се страхувайте от взимането на нестандартни решения – излишният консерватизъм само би стеснил Вашите хоризонти.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби
Днес може да се появят трудно разрешими въпроси в парично отношение. Това ще бъде свързано с нереалистично мислене по професионални въпроси и недалновидно Ви виждане по отношение на финансовото Ви поведение. Старайте се да избягвате себелюбието и натискът в семеен кръг . Възможни са вълнуващи преживявания и самозаблуди при общуване с противоположния пол. Времето не е подходящо за сключване на споразумения и подписване на договори. Не действайте мудно, ако мислите да се съобразявате с обстоятелствата, и престанете да роптаете срещу съдбата.