Лайфстайл

Гала: Със Стефан не се пазим, но бебе няма

  14.03.2020 12:10             
Гала: Със Стефан не се пазим, но бебе няма

„Аз съм изключителен перфекционист и работохолик, много съм педантична, когато си върша работата. Отношението ми към детайла и всяко нещо, което правя води до добри резултати“. Това разкри Гала Будева – Гала, за рубриката на Ники Кънчев „Важното за теб” на сайта topnovini.bg. По думите й заедно Кремена Халваджан през годините са изградили телевизионния ѝ стил. „В живота съм доста небрежна и не залагам на нещо много специално и модно, предпочитам да се чувствам удобно в дрехите си".

На въпроса "Би ли дарила Стефан с дете?", телевизионната икона отговаря положително. Гала допълва също, че уви Господ не е решил това да се случи. „Не сме правили нищо, за да се пазим, но и не сме правили всичко, за да го имаме на всяка цена“.

Телевизионерката разказа, че не излиза никъде през седмицата. „Петък и събота са вечерите ми, в които мога да си позволя да изляза. Не ходя на събирания и на купони. Всяка вечер чета и се готвя за следващия ден като за изпит, а изпитът ми е цялата аудитория на следващия ден. Ставам в 5:30 часа всяка сутрин. При нея рутината не взема връх. „Аз винаги се съмнявам в себе си. Старая се, за да не се окаже, че не съм достатъчно добра. Полагам много старание“, каза тя. „Много работя. Със сигурност имам късмет, за да се случи да съм тук днес седнала срещу теб“, добави Гала. По думите ѝ появяването на екран е било късмет и никога не си е представяла, че ще прави това, което работи днес.

Какво е взела от нея дъщеря ѝ Мари? „Много прилича на мен като темперамент, чувствителност, както и отношението към хората. Би била добра за нашата професия, която тя категорично не иска да прави“, споделя с Ники Кънчев. Блондинката е тази, която е предложила на детето си да не учи в чужбина, защото е видяла, че е влюбено. Въпреки че не и се е искало, е знаела, че това ще направи Мари щастлива.

В брака си с бившия и мъж тя се е чувствала като под лупа, но казва, че е направила всичко възможно да спаси връзката си, дори са ходили по брачни консултанти по нейна инициатива. „Професията ме спасяваше по някакъв начин. Отивайки там като на остров оставях всичките си тревоги и недоразумения“. Там е дишала и е вършела нещо, което е обичала и е започвала да се чувства по-спокойна и по-сигурна.Гала се е влюбила в работата си в „На Кафе“.

Източник: Хотнюз