България

Военните на великденско море за 101 лв.

  07.03.2020 18:40             
Военните на великденско море за 101 лв.

Военните ще могат да празнуват Великден срещу символични цени за двудневен престой от 101 лв. за възрастен на морския курорт Свети свети Константин и Елена. Това става ясно от публикация на сайта на военното министерство, която гласи, че е започнала продажбата на пакети за празника за военно-почивните домове и хотели.

В офертите влизат две нощувки на 18 и 19 април, както и две закуски и празничен обяд с украса. Пакетът включва дори туристическия данък и застраховка.

За деца между 3 и 13 години, настанени на редовно легло в морския курорт, цените започват от 53 лв. За ВИП апартамент в хотела на МО в морския курорт Флагман пък сумите достигат 133 лв. на човек и 68 лв. за дете.

Рибарица, Пампорово и Боровец, където военните също разполагат със свои бази за отдих, са другите предложени от МО дестинации за великденска ваканция.

На Рибарица цените за възрастен започват от 113 лв., а за деца от 57 лв. ВИП апартаментите там се дават срещу 134 лв. на човек. Промоционалните пакетни цени за военните, решили да посрещнат празника в зимния курорт Пампорово , пък започват от 112 лв. за възрастен и достигат до 147 лв. за луксозен апартамент. Още по-ниски са сумите, който служителите под пагон ще трябва да броят в Боровец, където леглото в стая излиза 110 лв., а във ВИП апартамент 145 лв.

И докато за децата на възраст над 3 години се доплаща, то за по-малките нощувките ще са на аванта.

Източник: Монитор