Лайфстайл

Вижте какво вещаят звездите за днес

  29.02.2020 06:00             
Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и със забавното си поведение. Главното е, да не загуби при това Вашето уважение, тъй като смешното рядко става значимо в нашите очи. Не забравяйте, кой е той всъщност...


Телец
Днес доста ще се поразвълнувате. Ще започнете да се съмнявате и в най-близките си хора и ще станете подозрителни и ревниви, макар че , в интерес на истината, не цялото Ви безпокойство е лишено от основание. Въздържайте се от необмислени постъпки и отложете изясняването на отношенията - днес можете да направите и кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Денят е подходящ за непланувани предварително занимания, които да повдигнат настроението Ви. Не изисквайте от себе си прекалено много. Най-важното, което трябва да направите е , да си осигурите позитивни емоции.

Близнаци
Дали има някой, който , както Вас, да умее да изпита удоволствие , независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората , с които сте свикнали да общувате

Рак
Объркали сте някого с някой друг, или просто сега виждате познат човек в нова светлина? Поиграйте си на дететктив и се потопете в миналото. В света на неотдавнашното поведение на обкръжаващите Ви хора, , не можете повече да си затваряте очите за някои постъпки. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства, , трябва да решите какво да правите след това. Доверете се на своята интуиция.

Лъв
Женевската конвенция забранява експериментите с хора. Днес трябва постоянно да помните това, защото вътре у Вас ще се появи едно малко дяволче,предлагащо да нацелува някого, или да си поиграе с някой друг просто така, от любопитство, пък каквото ще да става след това. А това си е експеримент в чист вид.

Дева
Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя , да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите старата рутина назад. Всичко ще се нареди без Вашето участие. Вие трябва само да се наслаждавате.

Везни
Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион
Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, включително и на своя любим човек (на пътво място). Рабира се, че е много важно да имате собствено мнение по всеки въпрос, както и непосредствено поведение и екстравагантен стил, но за най-близкия си човек и за това, че може да се срамува заради Вас, също трябва да помислите...

Стрелец
В последно време всичко се е подреждало доста забавно и затова в този момент животът не Ви предоставя някакви трудности. Но ако искате добрите времена да продължат, трябва да се замислите над плановете си за бъдещето. Всичко хубаво все някога свършва, но това Ви дава поредната възможност ещо да осъществите. Вие сте катализатор в действие и затова хората около Вас внимателно Ви наблюдават, за да направят съвместен план.

Козирог
Вашите намерения и желания днес ще бъдат трудно разбираеми за Вашия любим човек, дори и той да положи максимум усилия. Затова ще се наложи да му обяснявате всичко, да тълкувате и разказвате, и то не само по веднъж! Бъдете по-търпеливи.... към недостатъците му....

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби
Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.