Лайфстайл

На Малдивите: Точат лиги по бомбите на Глория

  04.02.2020 09:36             
На Малдивите: Точат лиги по бомбите на Глория

 Райска екскурзия в компанията на любимия си подари фолкдивата Глория. Изпълнителката е в един от най-луксозните курорти Кандима на остров на Малдивите. Това е поредната екзотична почивка, която певицата си подарява със своя приятел, бизнесмена Йордан Джермански, видя HotArena.

Горещи кадри от кораловосиньото море сподели изпълнителката на "Феникс", като за почивката залага на бански в същия син цвят. Гло сподели и снимка на скат, преминаващ до нея, видимо необезпокоена от близостта на животното.

Докато се наслаждава на горещините, изпълнителката се отдава и на четене на книгата "Яж, моли се и обичай". Примата на фолка е в щастлив миг в живота си, а ваканцията й е обилно полята с вино. Двойката си пусна снимка как пие охладено бяло вино под сянката на огромна палма на плажа и написа: "Наздраве за живота". Тук е важно да се отбележи, че Малдивите са мюсюлманска държава и по време на празника Рамазан консумацията на алкохол е напълно забранена. Въпреки че честванията на празника минаха отдавна, в държавата не се гледа с добро око на пиенето на алкохол на обществени места, а консумацията му е разрешена само в ресторанти и затворени помещения.

Изборът на дестинация за почивката на певицата не е случаен. По традиция Глория всяка зима посещава топла и екзотична страна, като преди години беше на Бали. Тогава бе в компанията на певеца Илиян и водещия Роро. За да се насладят на почивката си, всички заедно направиха спускане с лодка по пълноводна река. По време на адреналиновото спускане лодката на Глория и Роро се обръща и двамата се потапят във водата, а Роро се нагълтва с вода. След прибирането им в България Роро се почувствал зле, а по-късно и почина на 41-годишна възраст. Заради трагедията примата е категорична, че няма да ходи никога в Бали и затова избира Малдивите, пише Уикенд. Дунав - Ботев /Вр/. Стартовите състави
Проведоха 8 спец операции във Врачанско
Откриха наченки на абстрактно мислене у пчелите
Наши треньори вдигат нивото
Митко Ценов влезе в Топ 4 на 1500 м в Белград
Планови прекъсвания за периода 02-06 март 2020 г. за област Монтана