Спорт Събития

Берковските състезатели отново на върха СНИМКИ

  07.07.2024 13:00             
Берковските състезатели отново на върха СНИМКИ

В град Варна се проведе последния IV кръг от Републиканския шампионат по Приложно колоездене. Берковските състезатели отново бяха на върха, като заеха отборно първо и второ място.
Организаторите на състезанието се бяха постарали да направят емоционален празник за децата с много награди за всички участници, изненади и музикална програма.
В индивидуалното класиране при момичетата Валентина Бабачева зае първо място, Сияна Симова – второ, а Виктория Доцова – трето. При момчетата отново първи е Любомир Андреев, втори Михаил Младенов, трети – Антонио Николицов и четвърти – Алекс Соколов. Отборът се завърна с 6 купи за индивидуалното класиране, 2 купи за отборното и два велосипеда от Община Варна.
Цветана Петкова е определена за треньор на Националния отбор, който ще вземе участие в Европейския шампионат през месец септември в Париж.
На 9 юли след заседание на УС на СБА ще бъдат определени и децата, включени в Националния отбор. Очакваме той да е съставен само от берковски деца, показали най-високи лични резултати по време на кръговете.
ПМ-С
 Нефела събира десетки любители на фолклора СНИМКИ
Община Роман с ВАЖНА молба
Китаристът Цветан Недялков и бразилският диригент Клаудио Коен в концерта на Симфониета-Враца СНИМКИ
Берковица става столица на рок музиката. Вижте програмата
Валди Тотев: Обичам живота на село
Заради горещините – внимавайте с огъня на открито, предупреждават пожарникарите