Събития

В Козлодуй се проведе XVII-тият Национален мотосъбор СНИМКИ

  18.06.2024 16:20             
В Козлодуй се проведе XVII-тият Национален мотосъбор СНИМКИ

Преди дни в Ботев парк, Козлодуй се проведе XVII-тият Национален мотосъбор, който събра стотици почитатели на екстремния спорт от страната и чужбина. Събитието е част от Общински спортен календар и се организира от местния мотоклуб „Ядрените”.
Традиционно официалното откриване на мотосъбора започна с почетна обиколка на град Козлодуй. Заместник-кметът на община Козлодуй, Зорница Симеонова приветства участниците и пожела на всички присъстващи безаварийно шофиране, хубаво време и приятни часове на козлодуйския бряг.
Три дни козлодуйските мотористи посрещаха любители на високите скорости от Враца, Кнежа, Шумен, Велико Търново, Пловдив, София, Лом, Стара Загора, Търговище, Ловеч и други градове. Тази година представители на екстремния спорт имаше и от Румъния, Сърбия и Македония.
За доброто настроение по време на събитието организаторите бяха подготвили богата програма с участието на „Raising hell”, „Рикошет” и Pavlin Manev`s hope. И тази година организаторите бяха подготвили забавни и разнородни игри за малки и големи. Зрелищно представление и изключителни умения показаха мотористи, които балансираха на задна гума и демонстрираха майсторско управление на машините си. Адреналинът на събралата се публика беше покачен от спиращи дъха дрифтове, акробатика, трикове и въртене на гуми.
 Нефела събира десетки любители на фолклора СНИМКИ
Община Роман с ВАЖНА молба
Китаристът Цветан Недялков и бразилският диригент Клаудио Коен в концерта на Симфониета-Враца СНИМКИ
Берковица става столица на рок музиката. Вижте програмата
Валди Тотев: Обичам живота на село
Заради горещините – внимавайте с огъня на открито, предупреждават пожарникарите