Събития

Доктор Росен Георгиев - специалист ортопед-травматолог пристига в Медицински център "Свети Сава" - Враца

  11.06.2024 06:00             
Доктор Росен Георгиев - специалист ортопед-травматолог пристига в Медицински център \

Доктор Росен Георгиев е специалист ортопед-травматолог. Преподавател, асистент към Медицински университет-София. В Медицински център "Свети Сава" - Враца ще бъде на 13 юни.

Цената на прегледа в Медицински център "Свети Сава" е 80 лева.
Интересите на Доктор Георгиев са в сферата на консервативното и оперативно лечение на ортопедичните заболявания от дегенеративен характер:
- коксартроза
- гонартроза
- артрозни изменения на ставите
- минимално инвазивно ендопротезиране
- компресивни синдроми на периферни нерви
- травматични състояния при активни спортисти
- профилактични прегледи при новородени
- ортопедични прегледи при деца и подрастващи
- иновации в медицината

Доктор Георгиев преглежда възрастни пациенти и деца, и извършва ехография на тазобедрена става при бебета. Завършва Медицински университет София през 2013 година и има придобита специалност Ортопедия и травматология. Специализирал е в редица реномирани клиники в Ирландия, Англия, Швейцария. Член е на Българска ортопедична и травматологична асоциация, European Hip Society, AO Trauma, EFASS, Български лекарски съюз.
Доктор Георгиев работи в УМБАЛ "Св. Анна" и е асистент към Медицински университет София, където активно се занимава с преподавателска дейност. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Бета Клиник София.

Запишете час за консултация на телефон 0895 120 121, имейл [email protected] или на място в град Враца,  ж.к. Дъбника срещу блок 32. Работното време е от понеделник до петък, от 8 до 17 часа. Събота и неделя работят само с предварително уговорен час.

ПМ-С