Лайфстайл

Хороскоп за днес, 11 юни

  11.06.2024 06:00             
Хороскоп за днес, 11 юни

Овен

За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Телец

В личния Ви живот днес нещо ще потръгне съвсем не така, както сте очаквали и както сте предполагали първоначално, но пък, от своя страна, ще Ви даде простор за импровизация . Какво пък – нищо лошо няма, да подходите към разрешение на отношенията творчески, а това е увлекателно!
 

Близнаци

Днес ще Ви се предостави възможност, да полирате малко своя обществен имидж. Това, разбира се, ще стане, ако сте готови да се окажете в центъра на събитията. Готови ли сте за такова подгряване? Ако сте гъвкави и сте готови на всичко, то сте готови за блясъка на прожекторите. Ръководете се от своя авантаристичен дух, за да придобиете нов опит и нови усещания. Около Вас кръжат енергии на високо равнище. Те ще Ви ободрят и ще Ви избави от излишното напрежение.
 

Рак

Днес не трябва прекалено много да вярвате на Вашия любим човек и да се надявате, че той съвестно изпълнява всичко, което Ви е обещал. По- скоро това ще се окаже мит, приказка, измислица - всичко, което Ви е угодни, само не истина. За съжаление в живота има и огорчения...
 

Лъв

На Вашия любим човек днес ще се наложи доста да се потруди, за да Ви уговори да постъпите по един или друг начин.Възможно е, препятствие за бързо намиране на пресечна точка да бъде Вашето упорство, а може би и вечната Ви увереност в своята правота.
 

Дева

Има само един прост способ да облекчите себе си през следващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е лесно да се каже, но е по-трудно да се направи, но веднага щом започнете да полагате усилия, незабавно ще усетите вкуса на свободата. Понякога чувството за вина ще възпрепятства забравянето на старите неудачи, лошото отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате виновни, задайте си въпрос защо. В миналото да се върнете е невъзможно. Единственият възможен вариант е, да продължавате напред!
 

Везни

Денят е съвсем подходящ за пълно разпускане. Прекарайте го така, както Ви подсказва вътрешния глас. Не обръщайте внимание на чуждите съвети.Интересите на децата, приятелите и роднините почти през цялото време ще съвпадат с Вашите собствени. Затова е малко вероятно да останете сами. Ако се чувствате уморени, позволете си по-дъъг (от обикновено) сън, намалете физическото си натоварване или въобще се откажете от него.Може да се увеличи интересът Ви към психологията, музиката или нетрадиционните занаяти, или към медитативната практика.
 

Скорпион

Планирането - това е ключ към Вашия успех. Затова си отеделте достатъчно време за обмисляне на всички детайли. Датите, точното време и друга важна информация, се нуждаят от особено внимание, така че фокусирайте вниманието си върху това, да можете да синхронизирате нещата и те да бъдат едновременно. Колкото по-рано можете да направите това, толкова по-добре. През втората половина на деня, нещо постоянно ще Ви отвлича. Постарайте се да сведете до минимум своето участие в работата на другите хора.
 

Стрелец

Случва се да е много трудно да приемате ситуацията такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда желание, всичко да бъде по друг начин. Но все пак не си заслужава напразно да хабите времето си, както и да се опитвате да накарате някой друг да промени своето мнение. Ако можете днес да надмогнете това желание, много по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата независимост е от особена важност, и ще бъде много добре, ако не я обременявате с емоционални драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена ситуация. Това е подарък.
 

Козирог

Просто защото всички около Вас губят ума си, съвсем не значи, че и Вие трябва да ги последвате. Затова преди да започнете да бягате в кръг и да крещите, че небето всеки момент ще се продъни, поемете въздух, а след това внимателно се вгледайте в ситуацията. Напълно вероятно е да си дадете сметка, че нещата съвсем не са толкова безднадеждни, колкото се опитват да я представят околните. Щом хладнокръвието Ви възтържествува, останалите ще могат да видят нещата през Вашите очи.
 

Водолей

Денят започва с не най-приятните съобщения, но от това няма да загубите надеждата и оптимизма за благоприятен изход , и се оказвате прави: ситуацията се подобрява с всеки час. Наистина, утешаването на отчаялите се оказва уморителна работа и някъде привечер ще разберете, че се нуждаете от почивка. Помислете за сериозните, принципни въпроси, за своите жизнени цели и приоритети. Днес ще имате много мъдри мисли и интересни идеи. И още: денят е много подходящ за литературно творчество . Опитайте силите си в областта на поезията. В отношенията си с близките бъдете по-решителни. Днес не трябва да се съгласявате на компромиси и да жертвате своите интереси. Дръжте се дипломатично ако се налага, използвайте и хитрост.
 

Риби

Тази сутрин ще се събудите с усещане за неимоверна лекота. Всички неприятности са останали назад, и даже и не мислите за възможни бъдещи проблеми. За тях може да забравите. Всички проблеми, с които може да се сблъскате днес, са разрешими, и за първи път от много дълго време, вие само ще се смеете на трудните задачи. Настроението Ви през следващите няколко дни само ще се подобрява, така че днес е много подходящо време за плануване на нкои развлекателни мероприятия, или срещи с приятели. Общувайте повече със своите познати.
ПМ-С