Спорт

Лудогорец II и Бдин (Видин) със зрелищно реми в Разград

  07.05.2024 13:50             
Лудогорец II и Бдин (Видин) със зрелищно реми в Разград

Дублиращият отбор на Лудогорец и Бдин (Видин) завършиха наравно 2:2 в интригуващ сблъсък от 31-вия кръг на Втора лига, игран на базата на шампионите в Разград. "Орлите" на два пъти повеждаха в резултата, но гостите съумяваха да се върнат в мача.

Домакините откриха чрез Йоан Йорданов в 18-ата минута, но само четири по-късно Емануел Виейра възстанови равенството. Йорданов (40‘) вкара втория си гол в края на първото полувреме, но и то не се оказа достатъчно за победа.

В 67-мата минута Лудогорец II остана с 10 души на терена, след като Росен Иванов получи втори жълт картон и респективно беше изгонен. Само 180 секунди след това Александър Соколов се разписа за 2:2.

Бдин също завърши срещата в намален състав, тъй като дълбоко в добавеното време Стойчо Стойков също получи червен картон.

Разградчани заемат 9-ото място в класирането с актив от 43 точки, докато тимът от Видин вече изпадна и остава на дъното в таблицата с едва 19 пункта.



БЪЛГАРЕ гостуват във Враца с емблематичния спектакъл ПАИСИИ
Десетки спортисти се включиха в Деня на българския спорт СНИМКИ
Захарова нарече посещението на Путин в Китай съдбоносна стъпка, определяща бъдещето на цялата планета
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на границата с Румъния
Враца с още красоти в центъра
Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия официално подкрепи Доналд Тръмп; той призова членовете на асоциацията да гласуват