Събития

Над 150 младежи от Враца участваха в инициативата "Да пуснем корени в България" СНИМКИ

  28.04.2024 19:12             
Над 150 младежи от Враца участваха в инициативата \

"Над 150 души от МГЕРБ и ГЕРБ, Враца се включиха в инициативата на кмета Калин Каменов "Да пуснем корени в България". По традиция се засадиха дръвчета в местността "Рупите" край Петрич и се  облагородиха прилежащите пространства", информира Мартин Харизанов - народен представител в социалните мрежи.

"За нас беше чест, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде лично добрия пример на младите поколения, че трябва да пазим пламъка на българското, за да ни има като единна и силна нация, с традиции и богата култура. Кметът Калин Каменов пренесе тази инициатива и в община Враца, където под мотото „Зелена Враца“ облагородяваме заедно с МГЕРБ и граждани различни пространства, с много ентусиазъм и усърдие", написа в профила си Мартин Харизанов. 

"Щастлив съм, че привличаме все повече хора към тази смислена инициатива. Отправям специални поздрави и към всички, които празнуват имен ден днес! Бъдете здрави и обичани, и нека дните ви са слънчеви, пъстри и изпълнени с вдъхновение и успехи!", каза още Харизанов. 

"Примерът за нас днес намира още повече смисъл - да останеш в родната си страна и да работиш за развитието на своя край, да създадеш, да оставиш за децата си. Това е водещото, градивното и обединяващото ни! За здраве и Божия благодат се помолихме, заедно със семействата си в храма “Света Петка”!, написа в социалните мрежи и Красен Кръстев, който също беше част от групата от Враца, която подкрепи инициативата.  

И кметът на община Враца, Калин Каменов беше в Рупите днес. В събитието участваха евродепутати, депутати и членове от структурите на ГЕРБ от страната. За 14 години са посадени над 1 500 дръвчета като част от инициативата "Да пуснем корени в България". 



С обувки за 2 000 лева бе абитуриентка от Монтана днес на изпращането си СНИМКИ
Спектакъл на грациите от ЖКХГ „Анелия“ се състоя в Мездра
Търсят се 25 активни дами от Северозапада за безплатно обучение за засилване на участието на жените в гражданското общество
Локомотив (Мездра) спечели Първия детски футболен турнир „Мездра къп“
Топлофикация работят по авария в Дъбника
Кметът на Община Берковица Радослав Найденов подписа споразумение за партньорство СНИМКИ