Събития

Трудова борса се проведе във Враца СНИМКИ

  26.04.2024 16:18             
Трудова борса се проведе във Враца СНИМКИ

Заместник- кметът на Община Враца Александър Владимиров даде официално начало на Трудовата борса в града. Форумът се организира от Младежки център –Враца, Агенция по заетостта, Дирекция „Бюро по труда“ – Враца и Сдружение „Нов път“ Хайредин и е насочен към безработни лица.
В приветствието си Владимиров благодари организаторите и бизнеса за подкрепата и партньорството и изрази надежда, че безработните лица ще имат възможността да намерят постоянна работа и да получат кариерно развитие.
Приветствие към присъстващите отправиха Смилен Вълов - Изпълнителен директор на Агенция по заетостта, Виолета Андреева - Дирекция „Бюро по труда“ – Враца и Спаска Михайлова-председател на Сдружение „Нов път“ с. Хайредин. Във форума взеха участие 16 работодатели от региона и фирми, предлагащи свободни работни места по черноморските ни курорти. По време на събитието бяха обявени 45 свободни работни места в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, строителството, автомобилостроенето, шивашката промишленост, финанси и други. 
 



В Мездра предстои третото издание на Детския фестивал за естрадна, популярна и народна песен, хип-хоп, модерни и народни танци „Мездра-май“
Организират Фермерски пазар във Враца
Абитуриенти представят картини утре във Враца
Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" регистрира листата си във Враца
Десетки дами на мотори ще отпразнуват Международния ден на жените мотористи във Вeлико Търново
Организират кръгла маса на тема „Нови идеи, нови възможности“ във Видин