Лайфстайл

Хороскоп за днес, 25 април

  25.04.2024 06:00             
Хороскоп за днес, 25 април

Овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора, да ви виждат киселата физиономия. Може би подпомогнати от храната, но следобедното ви настроение е вече за предпочитане, ще сте си влезли напълно в кожата си.

Телец

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно. Не си разваляйте деня заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си, така или иначе сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни обаждания и уреждане на срещи, но не забравяйте да си записвате къде, кога и с кого трябва да се видите.

Рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще получите добри финансови новини. Работата с административните служби отново ще ви създава напрежение, ако можете прехвърлете тази орис на друг, по-малко емоционален от вас.

Лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни. С малко повече усилия можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, само ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

Дева

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Не се опитвайте да спорите с началника си, само ще ви развали настроението. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.

Везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Бъдете внимателни в харченето, не се изхвърляйте прекалено. Рано или късно истината за финансовото ви състояние ще се разбере.

Скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и на вас може безусловно да се разчита. Забравете за развлеченията поне за няколко дни и се отдайте на работата, ако искате да получите приза, който желаете.

Стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали дълга и интересна вечер. След обяд ще можете по-бодро да се заемете с работата си. Не преглеждайте набързо кореспонденцията си, отделете повече време, може би в някое писмо се крие нещо важно.

Козирог

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления, но след това ще ви напомнят, че имате доста служебни задачи. Не се дразнете от лошото отношение към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си приятно като вас.

Водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели да свършите набелязаните задачи. Не се впрягайте ако шефа ви намери кусури, вие сте направили каквото сте могли. Не се превръщайте в жертва на нечии амбиции.

Риби

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат прекрасното ви настроение. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене.



Зоологическата градина в София е отворена и е с редовно работно време по време на всички празнични дни до 6 май
Ето и листата на ГЕРБ-СДС за област Враца
С шест километра лента и проект за маорските традиции „Матаахо колектив“ спечелиха „Златен лъв“ на Венецианското биенале тази година
Най-вкусното печено агне за Гергьовден се прави по тази стара българска рецепта
Смолянският епископ Висарион отслужи литургия в храм „Св. Николай“ в Смолян
Още четири партии и коалиции регистрира РИК Враца