Лайфстайл

Хороскоп за днес, 23 април

  23.04.2024 06:00             
Хороскоп за днес, 23 април

Овен

Днес може да почувствате, че ви липсва свобода на действие и независимост от хората около вас и обстоятелствата. Ще сте склонни да вземете в свои ръце решението на повечето проблеми, както семейни, така и служебни. Подобно поведение със сигурност ще предизвика раздразнение от страна на околните, особено ако решенията са в разрез с желанията и интересите на вашите близки или колеги.

Телец

Днес ще изразходвате много енергия за домакинска работа. Преустройствата, ремонтите и обстоятелствата в къщата може да ви принудят да направите много неща сами. Възможни са конфликти с родителите. Денят е неблагоприятен за пътувания и отдих.

Близнаци

Днес по-добре си починете, не очаквайте успех в бизнеса. Възможно е да останете разочаровани от действията на близки. Направете всичко планирано за деня, решете спорни въпроси с колеги. Трябва да сте внимателни във финансовите въпроси. По-добре е да прекарате вечерта със съмишленици.

Рак

Днес вие ​​и вашите действия ще бъдете в устата на всички. Във ваш интерес е да не казвате нищо осъдително, тъй като е много вероятно да засегнете някого.

Лъв

Очаква се период на нестабилност във финансите, тъй като някои неочаквани разходи могат значително да надвишат приходите, така че ще трябва да затегнете колана си и да се научите да спестявате. Не се очакват специални промени в личния ми живот. Моментът не е подходящ за започване на нова връзка, така че е по-добре да отложите търсенето на партньор в живота.

Дева

Ще бъдете толкова погълнати от собствените си проблеми и дела, че може да не обърнете внимание на проблемите, възникващи в семейството. Ще сте склонни да реагирате твърде остро на молбите и претенциите на близките, като смятате всяко тяхно желание за посегателство срещу вашата свобода. Подобно поведение няма да допринесе за хармонията и мира в семейството. Ако не искате да се карате с всички в семейството, тогава се дръжте по-нежно, лоялно и снизходително.

Везни

Възможно е да получите неприятни новини. Като цяло неблагоприятен ден за почти всякакъв вид бизнес, интелектуална дейност и пътувания. Пазете се от измама и  клевета.

Скорпион

Днешния ден е особено благоприятен за хората, които се занимават с творчество. Приятелите могат да ви поканят на театър или кино. Нещата, планирани за този ден, ще бъдат изключително успешни. Изгодно пазаруване.

Стрелец

Възможни са трудности в бизнес и лични отношения, особено с млади жени. Любовните неприятности могат да ви отвлекат от работата. Пазете се от екстравагантни покупки и ненужни разходи. Очакването за реализиране на печалба не е оправдано. Възможни са финансови или правни затруднения.

Козирог

Вашият енергиен потенциал ще бъде доста висок през този ден. Не е нужно да се тревожите за някакви здравословни проблеми, но това не означава, че изобщо не трябва да се грижите за тях. Може да се случи така, че като поемете инициативата в любовта, можете да сложите край на самотата си завинаги и да намерите отдаден и любящ партньор в живота.

Водолей

Тази сутрин се опитайте да преодолеете песимизма и безпокойството си. Възможни са трудности с началниците. Лош ден за търсене на работа.

Риби

Днес е един от най-щастливите дни в годината. През този ден ще можете да реализирате много творчески инициативи и проекти, които са отдавна планирани. Не пропускайте своя шанс! Засилва се желанието за лидерство и заемане на ръководни позиции. Откриват се нови перспективи.



Зоологическата градина в София е отворена и е с редовно работно време по време на всички празнични дни до 6 май
Ето и листата на ГЕРБ-СДС за област Враца
С шест километра лента и проект за маорските традиции „Матаахо колектив“ спечелиха „Златен лъв“ на Венецианското биенале тази година
Най-вкусното печено агне за Гергьовден се прави по тази стара българска рецепта
Смолянският епископ Висарион отслужи литургия в храм „Св. Николай“ в Смолян
Още четири партии и коалиции регистрира РИК Враца