Събития

Иновации в музиката представиха деца от „Единство Творчество Красота“, Враца СНИМКИ

  19.04.2024 18:25             
Иновации в музиката представиха деца от „Единство Творчество Красота“, Враца СНИМКИ

„Изкуството в живота на децата” бе темата на педагогическа визита за представяне на последната дейност от работата по Национална програма „Хубаво е в детската градина" на детска градина „Единство Творчество Красота”, Враца. 
Преди дни педагогическият екип представи професионални иновативни решения за социално – емоционално развитие на децата от трета възрастова група „Усмивка”, които проявиха творческа активност и емоционална отзивчивост. Присъстващите експерти, директори и учители по музика бяха впечатлени от детските изпълнителски умения и богатата на съвременни технологии образователна среда. С презентация беше представена и обобщена цялостната дейност на екипа по националната програма. Бяха формулирани работещи изводи за педагогическата практика, един от които е: „Сътрудничеството с родителската общност в процеса на приобщаване на детето в света на науката, изкуството, спорта и езиковите компетентности допринася за успешното формиране на социални и емоционално – оценъчни умения.”
Събитието бе организирано съвместно с РУО – Враца и присъства Таня Борисова – старши експерт Предучилищно образование в РУО.

 



Максим Генчев пристига в кино Метропол-Враца за премиерата на филма "Гераците"
Зловещо! Откриха човешки останки в дома на приближен на Хитлер
Почетният гражданин на община Мездра о. з. полк. инж. Георги Димитров от село Лик навърши 92 години СНИМКИ
Допълнителни курсове на градския транспорт във Враца
Майстор пекар се върна от Маями в Пловдив, за да меси хляб и козунаци
Комедията “Ножица трепач” представят в Берковица