Бизнес Обяви

„ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД търси работници за няколко длъжности

  05.04.2024 15:50             
„ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД търси работници за няколко длъжности

„ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД, съвременна фирма, адаптирана в сферата на проектирането, производството, доставката и монтажа на ПВЦ и Алуминиева дограма, стъклопакети и вътрешни щори. За скромният си 10 годишен опит се превърнаха в лидер на пазара в Северозападна България. Фирмата не просто предлага дограма, а висококачествен продукт носеща топлина, уют и красота в домовете.

Учреждението търси работници за няколко длъжности.

Производствен персонал на ПВЦ, алуминиева дограма и стъклопакети. Изискванията към тази позиция са да имат опит в производството, което се счита за предимство, завършено средно или висше образование, добри организационни умения, отговорност и дисциплинираност, умения за работа в екип и комуникативност.

Шофьори за превоз на PVC и AL дограма, стъклопакети и профили и товаро-разтоварна дейност. Изисквания към тази позицията са да имат завършено средно или висше образование, категория С, добри организационни умения, отговорност и дисциплинираност, умения за работа в екип и комуникативност. Фирмата предлага постоянен трудов договор, високо заплащане и динамична работа.

Шофьори на бус до 3,5 тона за превоз на PVC и AL дограма и стъклопакети и профили. Изискванията са кандидатите да имат завършено средно или висше образование, категория Б, добри организационни умения, отговорност и дисциплинираност, умения за работа в екип, комуникативност. Ще включва и товаро-разтоварна дейност. Фирмата предлага постоянен трудов договор, високо заплащане и динамична работа.

Общи работници. Изискванията са добри организационни умения, отговорност и дисциплинираност, умения за работа в екип и комуникативност. Фирмата предлага дългосрочни взаимоотношения, високо заплащане и динамична работа.

Работник производство на комарници. Изисквания са да имат опит в производството, като това ще се счита за предимство, завършено средно или висше образование, добри самоорганизационни умения, отговорност и дисциплинираност, умения за работа в екип, комуникативност и сръчност. Фирмата предлага постоянен трудов договор, мотивиращо заплащане и динамична работа.

Ако това предложение Ви е заинтригувало, моля заповядайте в офиса на фирмата на адрес: град Враца, улица "Текстилец" 3.



Максим Генчев пристига в кино Метропол-Враца за премиерата на филма "Гераците"
Зловещо! Откриха човешки останки в дома на приближен на Хитлер
Почетният гражданин на община Мездра о. з. полк. инж. Георги Димитров от село Лик навърши 92 години СНИМКИ
Допълнителни курсове на градския транспорт във Враца
Майстор пекар се върна от Маями в Пловдив, за да меси хляб и козунаци
Комедията “Ножица трепач” представят в Берковица