Лайфстайл

Хороскоп за четвъртък 4 април

  04.04.2024 06:00             
Хороскоп за четвъртък 4 април

Овен

Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Днес не трябва да бъдете прекалено откровени със своя любим човек. Така или иначе, на него няма да му е интересно, но природната му вежливост няма да му позволи да Ви каже това на глас. Но ако стоическото изражение на Вашия любим човек не Ви плаши, не ограничавайте своя словесен поток.

Близнаци

Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

Каквото и да става , запазете спокойствие. То ще Ви бъде изключително необходимо. Далеч не всичко днес ще върви по направеният от Вас предварителен план, но ако започнете да се дразните по този повод, от това няма да се получи нищо добро. Но както е казвал Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие...”

Дева

Струва Ви се, че Вашата половинка е силен човек? Духовно или физически – не е важно.Днес ще се наложи да се убедите, че не всичко е така. Оказва се, че половинката Ви е много крехък и раним човек. Не позволявайте да се пречупи и я подкрепяйте в трудните моменти. Сега за нея това е много важно!

Везни

Днес ще намерите лост и опорна точка, ще разрешите тежък проблем или спор. Денят е зареден с огромен енергиен потенциал, но и нуждите са големи. Трудно се оправят хората с психични проблеми, пълнолунието ни подлудява. В такъв момент се решавате на връзка, от която в миналото сте бягали. Кой знае, може да е за добро, може животът ви да се обърне в една по-стабилна посока. Неблагоприятно за операции, свързани с голяма кръвозагуба.

Скорпион

Вниматерлно подбирайте партньорите си. Сред тях може да се окажат хора, които са в състояние да Ви навредят. Оставете настрана професионалните и личните амбиции през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и затова не се отчайвайте, ако нещо не се получи така, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на отношенията в работния колектив или в семейната среда, като нещата може да достигнат критична точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този момент са за предпочитане пред боя без правила. Бъдете внимателни, за да не би (ако се стигне до битка), в разгара на битката да издадете своите тайни.

Стрелец

Стрелците допускат прекалено много грешки, създавайки с това проблеми не само за себе си, но и за своите съюзници. Да се призовават представителите на знака за предпазливост, е безполезно- на тях просто не им е до това, тъй като денят е изпълен със събития, всяко от които изисква незабавна реакция. Постарайте се поне от време на време да се оглеждате назад, а това ще Ви позволи да оптавите допуснатите пропуски. Постъпките Ви ще удивляват Вашите близки, и то - неприятно. Затова трябва да бъдете готови за критика, а и за неприятни въпроси. Ако успеете да запазите спокойствие и да не дадете воля на емоциите, ситуацията ще се стабилизира.

Козирог

Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С удоволствие бихре се въртяло на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, спокойно разположили се в ярката цветна кабинка и вероятно бихте наблюдавали луната, и бихте се наслаждавали на свистенето на вятъра в ушите си. Може ли и да измислите нещо за замяна ? Направете всичко, което е по силите Ви, за да реализирате своите идеи.

Водолей

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас - собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

Риби

Днес трябва да се вслушвате внимателно във всичко, което Ви казва Вашият любим човек, дори той да говори прекалено бързо или прекалено много. Сред целия поток от мисли е твърде вероятно да се срещне една ценна, която да промени вашия живот и отношения.



Лидерката на беларуската опозиция няма вести от вкарания в затвора свой съпруг от над 400 дни
Българската академия на науките ще се включи в четиринадесетото издание на Софийски фестивал на науката
Монтана заши 5 гола на Марица и ги изпрати в Трета лига
Оряхово поздравиха жителите и гостите на града с празнична програма
С много радост, трепет и вълнения премина тържеството на група "Гъбка" при ДГ "Пролетна дъга" - Берковица СНИМКИ
Президентът на Либерия разпореди създаването на трибунал за военните престъпления по време на гражданските войни