Събития

Михаил Билалов представя спектакъла „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“ в Берковица

  27.03.2024 12:00             
Михаил Билалов представя спектакъла „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“ в Берковица

Народно читалище "Иван Вазов - 1872" кани всички жители и гости на град Берковица на комедийният моноспектакъл на Михаил Билалов - „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“ по текст на сценариста на сериала „Вина” - Ваня Николова.

Събитието ще се състои на 3-ти април от 19 часа, където сцената на читалището ще бъде осветена от комедийния блясък и уменията на Михаил Билалов.

След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала "Под прикритие", Михаил Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда. Въоръжен с голямата си уста, лафове-куршуми и черното си чувство за хумор, ексцентричният бос празнува своя 50-годишен юбилей. Но даже и тогава проблемите му не спират да го преследват: твърде много пари, твърде много жени и за капак светът се движи вече с краката нагоре.

„Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее“, разсъждава героят на Билалов в брилянтните си комедийни монолози, които ще ви взривят от смях на първата минута.

Билети може да се закупят в Детски център „Камбанка“ и на телефон - 0885011987 - Ивайло Димитров.