Лайфстайл

Хороскоп за сряда 13 март

  13.03.2024 06:00             
Хороскоп за сряда 13 март

Овен

Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Телец

Не е възможно днешният ден да бъде наречен многообещаващ. Може да не получите най-добри резултати, но постигнатото ще бъде само плод на Вашите усилия, а не резултат от благотворното влияние на планетите. Не прибягвайте до услугите на малко познати хора, особено ако предлагат, да посредничат при извършване на сделки. Денят е хубав от гледна точка на емоционалните отношения и личните привързаности. Хора, които не са Ви безразлични, ще проявят искрен интерес към Вашите работи. Любимият човек няма да откаже да прекара времето си във Вашата компания, особено ако предложите да отидете на сбирка с приятели, или да посетите елитен клуб.

Близнаци

Внимателно следете състоянието на своите финансови работи. Днес са вероятни непредвидени разходи, които ще се отразят на семейния бюджет, но да ги сведете до минимум, е напълно по силите Ви. Много е важно, да не губите мярка и да проявявате разум даже в ситуации, при които изглежда, че трябва незабавно да бъде взето решение. Вероятни са неприятни среши, които няма да можете да избегнете. Не се вслушвайте в приказките на недоброжелателите и завистниците, защото на сплетните никой няма да повярва. Рискувате да допуснете няколко значителни грешки, ако не овладеете своите емоции и действате под въздействието на момента.

Рак

Губите своята увереност в собствените сили, и в това няма нищо удивително: нещата Ви през този ден съвсем няма да се подреждат гладко и лесно. Вашите постъпки въобще няма да имат тези последствия, на които разчитате. Във връзка с това може да се наложи да се извинявате, да се оправдавате и да оправяте допуснати пропуски. Не забравяйте, че сте доста чувствителни към критика, а през този ден тя ще бъде в изобилие. Недопустими са недомлъвки и неясноти в личните отношения. Всичко, което е макар и в известна степен двусмислено, ще бъде изтълкувано съвсем невярно. Вашите намеци ще изглеждат обидни, а шегите – нетактични. Но пък сантименталните забележдки навярно ще бъдат по вкуса на заобикалящите.

Лъв

Очаквайте неочакваното и бъдете готови то да Ви се яви в много мъглива форма. Проектът, който Ви изглежда скучен, изведнъж ще се окаже интересен и многопластов и отново ще Ви стимулира, да се захванете за работа. Или пък колегата неочаквано ще прояви точно онзи талант, който не е достигал на Вашия тандем за напълно успешна работа. Даже личният Ви живот може изведнъж да тръгне „заобиколно” покрай Вашия сегашен път. Денят обещава да бъде интересен.

Дева

Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

Везни

Може да бъдете подложени на силно негативно влияние отсрана, и затова само ще спечелите, ако предпочетете да игнорирате съветите, и действате по собствено усмотрение. При евентуални нови отношения, независимо от техния характер, не лентяйствайте, а намерете начин да проверите надеждността на партньора. Доверчивостта Ви през днешния ден преминава всички допустими граници. Творческият Ви и жизнен потенциал е висок, но от останалите сте склонни да изисквате повече, отколкото е по силите им. Това може да стане причина за конфликти и недоразумения. Ако се вслушате в доводите на здравия разум, всичко ще се разреши благополучно.

Скорпион

През този ден звездите препоръчват на Вас и на Вашия любим човек, да си устроите истински празник. Може да отидете някъде на кафе, или да си приготвите нещо безкрайно вкусно в къщи. Но съвсем не е задължително да стоите целия ден до печката! Защото последващото моине на съдове ще Ви огорчи.

Стрелец

Може да преуспеете в сложна и важна работа, но малките задачи днес ще се решават по-трудно от обикновено, и ще изискват повече усърдие. Ще развалите отношенията със съюзниците и с хората, които по-рано охотно са Ви се притичали на помощ, но пък има шанс да се сдобрите с тези, които сте смятали за конкуренти и врагове. Неочакван роман, ярък и завлдяващ, може да започне през този ден. Той няма да е продължителен и ще Ви донесе доста страдания, но ще останат спомени, към които ще се връщате отново и отново. С любимия човек може да възникнат спорове във връзка с различията на плановете за бъдещето.

Козирог

През този ден най-важното е, да Ви бъде уютно и комфортно. За достигане на тази цел са добри всички средства. Всъщност, никой няма да Ви създаде необходимите условия по-добре от любимия човек и затова му намекнете за своите желания. Всъщност, ако намещите не помогнат, ще трябва да се справите със собствени усилия.

Водолей

Учете се от чуждите грешки, като при това се стремите да не допускате свои собствени. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, ако бъдете сериозни, настойчиви, и наистина мъдри. Бъдете готови да прощавате на своите врагове, а също и на приятели, отказали Ви помощ във важен момент. Когато действате самостоятелно, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде свързан със зараждане на ново чувство - силно, противоречиво, мъчително, и едновременно с това - без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на относително спокойствие.

Риби

Денят обещава да бъде много успешен и приятен. Интуитивно ще чувствате, какво трябва да направите, та и на другите да не навредите, и своята цел да постигнете. Вие не просто плувате по течението, а следвате собствения си път. А пък факта, че за това не се налага да полагате каквито и да било усилия, се оказва просто приятна изненада. Днешният ден е много подходящ за общуване, и всички срещи на практика ще се окажат много приятни. Няма такъв човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерастне в нещо голямо, стига само да поискате това.