Лайфстайл

Хороскоп за вторник 12 март

  12.03.2024 06:00             
Хороскоп за вторник 12 март

Овен

Напрегнат, сложен и уморителен ден. Твърде често грешите, които допускате, са доста сериозни, а не някакви си дреболии. Всъщност се налагате да се връщате назад, за да оправите, каквото можете, или да довършите ! Често изпададте в положение, позволяващо на недоброжелателите да поставят под съмнение Вашата компетентност и професионализъм. Ще може да се радвате на подкрепата на близките си, ако сте в състояние да простите на обкръжаващите малките слабости. Ако снизходителността е добродетел, който Ви е чужд, гответе се да прекарате значителна част от деня в самота.

Телец

През този ден звездите препоръчват, да направите неголям подарък на своя любим човек. Просто така, без повод. Той трябва да бъде малък , изящен и с нищо не задължаващ. На практика за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.

Близнаци

Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква не лека работа и той успешно ще се справи с тази не лека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак

Като цяло денят не е съвсем удачен от делова гледна точка, и затова бъдете готови за финансови загуби, но пък за продължаване на отдавна започнати работи е много перспективен. Знайте, че ако се захванете с нещо, което е принципно ново, има вероятност да се сблъскате със сериозни трудности. Важните преговори водете по телефона: при лични контакти лесно ще се съгласите на условия, които не само не Ви харесват, но и не са изгодни. Пътуванията ще са удачни, но и много уморителни. Ако се налага да пътувате дълго време, потърсете си приятна компания, защото в противен случай ще се почувствате подтиснати.

Лъв

Може да разчитате на увеличение на доходите. Трябва да се замислите. Как да похарчите „излишните” пари. Ако не се отнесете към този въпрос с необходимата сериозност, получените суми ще изчезнат по най-удивителен начин и в съвсем кратък срок. Денят е много подходящ за благоустройство на жилището, както ще успеете да създадете комфорт и уют с минимални разходи. Освен това е подходящ и за начало на съвместен живот с любимия човек. Влюбените, които заминат сега на романтично пътуване, ще прекарат времето си прекрасно.

Дева

Много често се налага да спасявате и измъквате онези, които са Ви съвсем несимпатични. Какво да се прави - без Вас тези хора ще пропаднат, а това съвсем не трябва да се допуска. Денят ще е много уморителен, но пък не може и да се нарече плодотворен. От позитивните емоции ще можете да споменете само чувството за изпълнен дълг. С него няма да имате проблеми. Отношенията с близките Ви ще се влошават, тъй като няма да можете да разберете, какво искат от Вас. В крайна сметка ще стане ясно, че става дума за глупави недоразумения и за обикновено недоразбиране.

Везни

Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Скорпион

Не е нужно да воювате със своите желания – днес те са съвършено оправдани, а и също толкова безобидни. Заслужили сте си правото да се поглезите, та защо да не се възползвате от това? Ако все още не сте намерили своята „половинка”, трябва да се вслушате в интуицията си, и да направите решителната крачка към своето щастие. Има вероятност за възникване на трудности в общуването с членовете на семейството, но най-голяма е опасността от възникване на конфликт с родителите. Поведението Ви ще им се струва обидно, макар че по-късно ще се дадат сметка, че грешат...

Стрелец

Започнете деня с реализация на някаква смела и свежа идея. Даже и да е доста глупава и напълно безмислена, самият факт за въпъщаването и в живота Ви вдъхновява за нови, по-полезни подвизи. Денят е свързан с нарастване на творческия потенциал и възможност да намерите достойно и изгодно приложение на своите таланти. Близките вярват във Вас- това е изключително приятно, но изисква отговорен подход към решаването на всяка задача. Ако чувствате, че това не Ви е по силите, по-добре си кажете веднага. После ще Ви бъде значително по-трудно да признаете своята слабост.

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изказванията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са приети ли те , и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще възникват заради истински дреболии, но може да се превърнат в сериозни конфликти, ако не проявите спокойствие и миролюбие. Денят не е подходящ за раздяла със солидна сума пари, и затова е по-добре да отложите големите придобивки. Не са изключени и подаръци – в това число и ценни, които навярно много ще Ви зарадват.

Водолей

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение...

Риби

Искате да получите нещо от някого, но не знаете как да го направите? Опитайте просто да помолите. Понякога може да се запази голямо количество енергия, ако се действа направо. И ако тези хора не са в състояние да Ви дадат желаното, то по-добре да разберете това още от самото начало. Тогава може да насочите усилията си там, където имате повече шансове....