Лайфстайл

Кой дизайн на маникюр е най-добре да изоставите през 2024 г.

  20.02.2024 09:30             
Кой дизайн на маникюр е най-добре да изоставите през 2024 г.

Жените, както никой друг, знаят и разбират трудностите при избора на дизайн на ноктите. Ето защо, за да има по-малко колебание на жените, ви предлагаме селекция от антитенденции за дамския маникюр през 2024 г.

Ярки дизайни - Ярките нокти отдавна са една от тенденциите в света на маникюра. Много хора използваха богати цветове, които изразяваха тяхната личност и креативност чрез ноктите им. Много жени предпочитаха ярки, киселинни цветове и допълваха всичко това със стикери, мъниста и т.н. Този сезон обаче е по-добре да забравите за тази опция за маникюр, пише Фокус. Той ще бъде заменен през 2024 г. от минимализъм, сдържаност и простота. Но не се обезсърчавайте, ярките нюанси на розово и зелено ще останат в тенденция.

Дълги нокти - Дълго време една от най-популярните тенденции в света на маникюра бяха дългите нокти. Но собствениците на големи размери знаят, както никой друг, че такъв маникюр не е практичен, не е удобен, а също така често се чупи и отлепва. Ето защо с течение на времето жените започнаха да предпочитат по-практичните размери на ноктите. Следователно през 2024 г. дългите нокти ще се считат за лош вкус.

Удължени нокти - Удължените нокти винаги са били в тенденция, тъй като позволяват на всяка жена да реализира желанията си и да има дълги и красиви нокти. С течение на времето обаче тази тенденция се превърна в лош вкус. През 2024 г. на жените се препоръчва да дадат предпочитание на естествената дължина на ноктите си и съответно на естествеността.

Тъмночервен цвят - Тъмночервеният цвят на ноктите е една от най-популярните тенденции за нокти в света. Смята се, че изглежда луксозно, стилно и елегантно. Тъмночервеният цвят на ноктите е универсален избор за много жени. През 2024 г. обаче тази опция за покритие на ноктите ще се счита за демоде. Експертите препоръчват да се обърне внимание на други нюанси на червено, например светлочервено.

Прекален дизайн - Преди това максималният набор от рисунки върху ноктите беше популярен сред жените. Сега всичко бавно отива на заден план, поради което жените предпочитат по-прости, по-бързи и по-дискретни варианти за маникюр. През 2024 г. трябва да се придържате към правилото за минимализъм и нищо излишно.

Геометричен дизайн - Геометричният дизайн се превърна в една от най-популярните тенденции в света през 2023 г. Тази опция за дизайн включва използването на геометрични фигури и линии.

Glasnews.bg