Избори Събития

Светлин Сретениев пое четвъртия си мандат, начело на община Бойчиновци

  15.11.2023 08:13             
Светлин Сретениев пое четвъртия си мандат, начело на община Бойчиновци

Светлин Сретениев пое четвъртия си мандат, начело на община Бойчиновци. Тържествен водосвет за здраве бе отслужен от местен свещеник. А първата сесия за мандат 2023-2027 г. се състоя в залата на читалище „Възраждане 1932”.

Сретениев, новоизбраните общински съветници и кметове на населени места, положиха клетва пред областния управител на Монтана Ивайло Антонов.

"Нека успехът бъде с вас във всяко едно начинание! Съблюдавайте закона", каза Ивайло Антонов.

За втори път председател на Общински съвет - Бойчиновци ще бъде Деян Георгиев, който си пожела всички да забравят страстите от предизборната кампания и да се концентрират върху добрите дела за жителите на Бойчиновци и общината.

"Благодаря на вас, уважаеми избиратели, че оценихте личностните ми качества и заложихте на моите възможности. Благодаря, че забелязахте положените усилия и усърдната работа за развитие на община Бойчиновци от моя страна и разбира се от страна на моя екип", каза в словото си Сретениев.

Той поема четвърти си мандат начело на общината. Преди това е бил за 4 години и кмет на родното си село Владимирово. По образование е педагог.