Крими

Мъж с монтански „Фолксваген“ се заби във врачанка с „Порше“, даже й се скара СНИМКИ

  26.10.2023 09:21             
Мъж с монтански „Фолксваген“ се заби във врачанка с „Порше“, даже й се скара СНИМКИ

Катастрофа на „Крайречния булевард“ от рано сутринта удиви врачани, видя репортер на „Конкурент“. Мъж с монтански „Фолксваген“ се заби в задницата на врачанско „Порше Кайен“ точно на пешеходната пътека на спирката за градския транспорт. Пътният инцидент е станал малко преди 9 часа.

Потърпевшата млада врачанка, която е управлявала „Порше“-то разказа пред медията ни, че е намалила скоростта, за да премине през легналия полицай до спирката и тогава мъжът с монтанската кола я е ударил точно когато пак била потеглила. Тя се стреснала намалила и усетила, че в колата й мирише странно, пуснала аварийните и спряла. Като слязла от возилото си видяла, че колата зад нея е със смазана предница, а шофьорът веднага започнал да я обвинява, че е набила спирачки и той не е могъл да реагира, като твърдял, че тя е виновна за ПТП-то.

Момичето обяснило, че има пешеходна пътека и легнал полицай и той е трябвало да намали и да спазва дистанция, но той не бил съгласен.

Тогава тя се обадила на тел.112 и минути по-късно на мястото пристигнаха униформени, които обясниха на мъжа, че той е виновен за пътния инцидент.

Монтанската кола е с много големи щети по предницата, а „Порше“-то на пръв поглед е с изкривен регистрационен номер и спукан капак на багажното отделение.