Събития

Прекрасното лято пресъздадено в творбите на младите таланти зареди областна администрация Враца с радост и вдъхновение

  19.09.2023 16:18             
Прекрасното лято пресъздадено в творбите на младите таланти зареди областна администрация Враца с радост и вдъхновение

 По случай началото на новата учебна година 2023/2024 г. нашите малки художници децата на служителите на Областна администрация Враца  участваха в конкурса “ Mоето, прекрасно лято“. Творбите на нашите малки таланти ще ни радват в ежедневието ни.

    Това събитие привлече не само участниците, но и целия екип, зареден с вдъхновение и весело настроение. На този конкурс за рисунка, малките художници разказаха своите истории за най-хубавия сезон на годината чрез изящни изображения и богати цветове. Те се изявиха със страхотни рисунки, вдъхновени от слънце, море, игри на плажа и ваканционни приключения. Прекрасните творби, успешно пресъздадоха духа на лятото и внесоха ведро настроение в екипа.

    Изявяването на децата беше възхитително и тяхната креативност и талант оставиха силно впечатление. Журито се затрудни при избора на най-добрите творби, тъй като всяка от тях излъчваше неповторимост и визия.

    Всички участници заслужават похвала за усилията си и невероятните творби. Децата получиха заслужени награди и признания за своите усилия и въображение.

    Областна администрация - Враца е горда да насърчава и подкрепя таланта и творчеството на децата.

    Този конкурс за рисунка напомни на всички, колко важно е да се наслаждаваме на моментите на радост и вдъхновение, които децата ни  предоставят.

   Събитието "Моето, прекрасно лято" ни напомни, че креативността и радостта на децата могат да внесат свежест и вдъхновение в нашия екип и работна обстановка.Вижте кандидатите за кметове и съветници в Ружинци
Ботев /Вр/ взе точка в Пазарджик, 4 точки от 2 мача за Христо Янев
Петима натискат да кметуват в Брегово
Тежка битка за властта в Белоградчик, четирима дърпат стола на кмета
Преди вота в Димово: Реванш или втори мандат, или нов кмет/ица
Френска гражданка падна в изкоп за мина край турския град Чорлу