Избори Събития

ВМРО се регистрира за самостоятелно участие в местните избори в община Мездра

  18.09.2023 19:45             
ВМРО се регистрира за самостоятелно участие в местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ се регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра за самостоятелно участие в изборите за общински съветници и за кметове в община Мездра на 29 октомври 2023 г.

Документите за регистрация внесоха заместник-председателят на Областния комитет на ВМРО - Враца Красимир Тодоров и Мирослав Гетов, председател на Местна организация „Васил Чекаларов“ на ВМРО - Мездра.

ПП „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ подаде заявления за участие в местните избори за общински съветници и за кметове във всички 22 кметства в община Мездра, в които ще се произведат избори за кметове на кметства.

Предстои да бъдат внесени предложения за регистрация на кандидатската листа за общински съветници на ПП „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ и на кандидатите за кметове на кметства.

Съгласно Решение №2369-МИ/ 12.09.2023 г. на Централната избирателна комисия за регистрация на ПП „ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ за участие в изборите за общински съветници и за кметове на 29 октомври 2023 г., наименованието на партията в бюлетината е: ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ.Вижте кандидатите за кметове и съветници в Ружинци
Ботев /Вр/ взе точка в Пазарджик, 4 точки от 2 мача за Христо Янев
Петима натискат да кметуват в Брегово
Тежка битка за властта в Белоградчик, четирима дърпат стола на кмета
Преди вота в Димово: Реванш или втори мандат, или нов кмет/ица
Френска гражданка падна в изкоп за мина край турския град Чорлу